Attraktiva premiumlägenheter på Dammsvedjan

Publicerad

Brf Svedjehöjden kommer att byggas på Bygatan 1 på Dammsvedjan i Borås. Samtliga lägenheter är välplanerade, har generösa utrymmen samt balkong/terass. Området Dammsvedjan ligger naturnära, men ändå centralt och det tar bara fem minuter till Sandwalls plats. Kronängs fina friluftsområde och idrottsanläggning når du och barnen på 5 minuter och skola och förskola finns en kort promenad från bostaden. För att underlätta vardagen ytterligare ligger RV41 ett stenkast bort och RV40 når du på 10 minuter.

Inflyttning är beräknad till våren 2019.

Inflyttning Brf Sjöhästen

Publicerad

Idag flyttar våra kunder in i sina nya, fräscha bostäder på Sjöhästen i Lyckebo Sjöstad. Bostäderna står klara och markarbetet runt omkring börjar även det närma sig färdigt. Vi önskar alla hjärtligt välkomna och hoppas att alla kommer trivas jättebra i sina nya hem.

Ny logotype

Publicerad

MPB byter logotype. Men samma värderingar kvartstår så som engagemang, drivkraft & kvalité in i minsta detalj.

Nu har vi endast ett par kedjehus kvar i Brf Sjöhästen

Publicerad

Lyckebo Sjöstad är väldigt populärt och de boende uppskattar närheten till naturen, men även det smidiga pendlingsavståndet till Borås, Landvetter och Göteborg. Lyckobo Sjöstad har blivit en naturlig del av Borås Stads utveckling och efterfrågan på bostäder i området är stort eftersom allt fler företag etablerar sig i Viared. Idag har ungefär 70 procent flyttat in och många är barnfamiljer med barn i olika åldrar.

Utveckling för Mäklarhuset

Publicerad

Utvecklingen för Mäklarhuset i Uppsala & Stockholms Innerstad går fantastiskt. Båda företagen växer starkt & nya planer är lagda för framtiden.

Sprängningsarbetena på Östermalm färdiga

Publicerad

Sprängningsarbetena på Östermalm är färdiga & grundläggning samt platta kommer att gjutas på försommaren. Beräknad inflyttning i de fantastiskt fina 15 lägenheterna beräknas till Q 1 2016.

Brf Lyckebo Sjöstad flyter på som beräknat

Publicerad

Brf Lyckebo Sjöstad flyter på som beräknat & V 36 kommer de första 14 familjerna av 28 att kunna flytta in i Etapp 1. Etapp 2 beräknas kunna påbörjas V 37 med inflyttning februari 2016.

Planarbete för Släpan 2

Publicerad

Planarbete för Släpan 2 på Dammsvedjan påbörjas. På fastigheten planerar MPB att bygga bostadsrätter. Om allt går som vi hoppas så kommer lägenhetsförsäljningen att kunna komma igång under 2016.